XXIª EDICIÓN DA TRAVESÍA A NADO PORTO DA GUARDA
Será o sábado día 2 de xullo ás 12 horas
Infogauda / A Guarda
O concello da Guarda prepárase para celebrar, o sábado día 2 de xullo ás 12 horas, unha nova Travesía a Nado Porto da Guarda, e xa será a 21ª edición desta competición.
Segundo sinalan desde o executivo municipal do Concello guardés "esta actividade forma parte das programadas dentro da Festa da Langosta e da Cociña Mariñeira, a festa por excelencia da localidade, que terá lugar os días 1, 2 e 3 de xullo".
A Travesía a Nado Porto de Guarda está promovida e xestionada pola Concellería de Deporte da Guarda en colaboración co club de Remo Robaleira; o Club ALAGUA; a Confraría de Pescadores Santa Tecla; e RíoVerde motores forabordas. Nela poden participar tanto nadadores federados como non federados.
Existen un total de 12 categorías, 6 para homes e seis para mulleres, distribuídas do seguinte xeito:
CATEGORÍA FEMININA CATEGORÍA
MASCULINA
A - Nados nos anos 2010-2016 C - Nados nos anos 2010-2016
B - Nados nos anos 2005-2009 D - Nados nos anos 2005-2009
E - Nados nos anos 2001-2004 I - Nados nos anos 2001-2004
F - Nados nos anos 1996-2000 J - Nados nos anos 1996-2000
G - Nados nos anos 1979-1995 K - Nados nos anos 1979-1995
H - Nados en 1978 e anteriores L - Nados en 1978 e anteriores
A distancia varía segundo a categoría. Para A, B, C, D é de 400 metros. Para o resto será de 1.200 metros. A saída será dende o Porto da Guarda, xunto á Carpa da Festa da Langosta.
O prazo de inscrición está aberto ata o mércores día 29 de xuño. A inscrición é gratuíta e pode realizarse na web de Reunalia. Os nadadores menores de idade necesitan autorización do pai/nai ou titor, que poden descargar na páxina web do Concello de A Guarda, para recoller o gorro. Esta recollida farase o día da proba entre as 10:30 e 11:50 horas.
Para máis información poden chamar ó Concello da Guarda ó teléfono 986 610 000, poñerse en contacto a través do correo electrónico: deporte@aguarda.es
Ou consultar a web municipal e o blog de Deportes.
Ningún comentario:
Publicar un comentario