15 de maio de 2011

PONTEVEDRA

PREVISIÓN DE ACTIVIDADES DO PARTIDO POPULAR PROVINCIAL PARA ESTE DOMINGO, 15 DE MAIO DE 2011



VIGO

Alberto Núñez Feijoo e Rafael Louzán arrouparán á candidata á alcaldía de Vigo, Corina Porro, nun xantar –mitin no IFEVI.

ACTO: Xantar-Mitin
HORA: 14,30 horas
LUGAR: IFEVI

LALÍN

O secretario xeral do PPdeG, Alfonso Rueda, o presidente provincial do PP en Pontevedra, Rafael Louzán, a Coordinadora de Política Nacional e deputada no Congreso Ana Pastor, e o candidato á alcaldía de Lalín, Xosé Crespo, participarán nun mitin no Lalín Arena

ACTO: Mitin
HORA: 17,30 horas
LUGAR: Lalín Arena (Avda. Xosé Cuiña, 40)

MARÍN

Núñez Feijoo acompañará á candidata á alcaldía de Marín, María Ramallo, nun percorrido pola localidade. Atenderán aos medios no mercado municipal.

ACTO: Mitin
HORA: 18,00 horas
PUNTO DE ENCONTRO: Alameda

SILLEDA

Alfonso Rueda e Ana Pastor arrouparán ao candidato á alcaldía de Silleda, José Carlos Pin, nun mitin en Bandeira.

ACTO: Mitin
HORA: 19,00 horas
LUGAR: Auditorio Manuel Dopazo (Bandeira)

ARBO

O conselleiro de Economía e Industria e responsable desta materia no Comité Executivo do PP provincial, Javier Guerra, o actual alcalde de Arbo, Manuel Ribera, e o candidato á alcaldía deste Concello, Horacio Gil, participarán nun mitin.

ACTO: Mitin
HORA: 19,30 horas
LUGAR: Restaurante Os Pirús (r/ Estación s/n)

COTOBADE

O voceiro do PP no Parlamento, Pedro Puy, e o membro do comité executivo e delegado territorial da Xunta en Pontevedra, José Manuel Cores Tourís, arrouparán ao candidato á alcaldía de Cotobade, Jorge Cubela, nun mitin en San Xurxo de Sacos.

ACTO: Mitin
HORA: 19,30 horas
LUGAR: Carballeira de San Xusto

TOMIÑO

O presidente do PPdeG, Alberto Núñez Feijoo, o presidente provincial do PP en Pontevedra, Rafael Louzán, e o candidato á alcaldía de Tomiño, Roberto Martínez, ofrecerán un mitin en Goián.

ACTO: Mitin
HORA: 20,00 horas
LUGAR: Centro Multiusos Municipal de Goián




MONDARIZ

O conselleiro de Economía e Industria e responsable desta materia no Comité Executivo do PP provincial, Javier Guerra, e o membro do comité executivo e delegado territorial da Xunta en Pontevedra, José Manuel Cores Tourís, arrouparán ao candidato á alcaldía de Mondariz, Julio Alén, nun mitin no Centro Social.

ACTO: Mitin
HORA: 20,30 horas
LUGAR: Centro Social de Mondariz

PORRIÑO

O presidente do PPdeG, Alberto Núñez Feijoo, o presidente provincial do PP en Pontevedra, Rafael Louzán, e o candidato á alcaldía de O Porriño, Nelson Santos, ofrecerán un mitin nesta localidade.

ACTO: Mitin
HORA: 21,00 horas
LUGAR: Polideportivo municipal de O Porriño.

VILA DE CRUCES

O secretario xeral do PPdeG, Alfonso Rueda, e o candidato á alcaldía de Vila de Cruces, Jesús Otero, ofrecerán un mitin nesta localidade.

ACTO: Mitin
HORA: 21,00 horas
LUGAR: Auditorio municipal de Vila de Cruces

RODEIRO

O secretario xeral do PPdeG, Alfonso Rueda, o presidente provincial do PP en Pontevedra, Rafael Louzán, e o candidato á alcaldía de Rodeiro, Luís López, ofrecerán un mitin nesta localidade.

ACTO: Mitin
HORA: 22,00 horas
LUGAR: Pavillón Polideportivo de Rodeiro


SALCEDA DE CASELAS

O presidente do PPdeG, Alberto Núñez Feijoo, arroupará ao candidato á alcaldía de Salceda de Caselas, Santiago Rodríguez, nun mitin nesta localidade.

ACTO: Mitin
HORA: 22,30 horas
LUGAR: Praza do Concello

Ningún comentario:

Publicar un comentario